INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- šiek tiek salotų (lapai)
- 1 vienetas svogūnų (sladūs)
- 8 vienetai kalakutienos (kumpis, karšto rūkymo, riekelės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
- 160 gramų kalakutienos krūtinėlių
- 4 vienetai tortilijos
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
- 1 stiklinė sūris (čederio, tarkuotas)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakuto krūtinėlę įtriname prieskoniai, supjaustome nedideliais gabaliukais ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Svogūną supjaustome griežinėliais, o pomidorą kubeliais.
Tortilijas aptepame su garstyčiomis sumaišytu majonezu, paskleidžiame tarkuotą sūrį, dedame salotų lapus, mėsą ir visus kitus ingredientus.
Patiekiame kaip užkandį.
Skanaus.
Autorius: Giedrė
REKLAMA