• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 4 vienetai salierų (stiebai)
  • 90 gramų sojos (daigai, konservuoti, nebūtina)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 500 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
    Supjaustytą kalakutieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą, užpilame šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Saliero stiebus supjaustome riekutėmis, česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kalakutienos gabalėlius, maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę sudedame saliero riekutes ir maišydami kepame apie 5 min.
    Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
    Jei norite, dar galite įmesti konservuotų sojos daigų.
    Maišydami troškiname kol padažas sutirštės.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 4 vienetai salierų (stiebai)
  • 90 gramų sojos (daigai, konservuoti, nebūtina)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 500 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
    Supjaustytą kalakutieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą, užpilame šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Saliero stiebus supjaustome riekutėmis, česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kalakutienos gabalėlius, maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
    Tuomet į keptuvę sudedame saliero riekutes ir maišydami kepame apie 5 min.
    Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
    Jei norite, dar galite įmesti konservuotų sojos daigų.
    Maišydami troškiname kol padažas sutirštės.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų