• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kalakutienos (faršas arba sumalta ar blenderyje sutrinta arba kapota mėsa)
  • 3 vienetai paprikų (nedidelė)
  • 1 vienetas morkų (didelė)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 žiupsnelis prieskonių ( kalakutienai )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kalakutienos (faršas arba sumalta ar blenderyje sutrinta arba kapota mėsa)
  • 3 vienetai paprikų (nedidelė)
  • 1 vienetas morkų (didelė)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 1 žiupsnelis prieskonių ( kalakutienai )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutiena pagardinama prieskoniais, druska ir pipirais bei suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai. Paliekama apie 15 min. pasimarinuoti.
  2. Tuo metu smulkiai (šiaudeliais) susitarkuojamas svogūnas.
  3. Paprikų kepurėlės nupjaunamos, išimamas kotelis ir paprikos viduriukai - sėklidė.
  4. Vietoj jos sudedama kalakutiena, o ant jo – morkos. (Galima sluoksniuoti – faršas- morkos- faršas- morkos). Uždedamos paprikos kepurėlės.
  5. Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. (priklausomai nuo paprikos dydžio ir mėsos kiekio joje). Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų