• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 0.5 vieneto žiedinių kopūstų ((kalafiorai), nedidelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.

    Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
    Skanaus!

Autorius: mike

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (vištienos)
  • 0.5 vieneto žiedinių kopūstų ((kalafiorai), nedidelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.

    Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
    Skanaus!

Autorius: mike

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų