PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome morkas pailgais griežinėliais, nuvalome ir supjaustome kalafiorą. Tada apverdame viską, kad šiek tiek suminkštėtų daržovės apie - 5-10 minučių priklausomai nuo dydžio. Sumaišome tešla iš kiaušinio, miltu 3 v.š., druskos žiupsnelio. Gerai gerai įkaitiname aliejų ir su šakutės pagalba imame kalafioro ar morkos gabaliuką, panardiname į tešlą ir į aliejų tol kol parus ir apskrus.
Patiekite suvertus ant medinių pagaliukų ar atskirai. Padažą rinkitės pagal skonį - kas mėgsta švelniau su majonezu, kas gaiviau su žalumynų padažiuku, kas aštriau su kečupu ir tabasco padažu, o kas mėgsta pikantiškai, labai tinka pakepintų grybukų ir svogūnų padažas.
Skanau mielieji ir mylimieji :)