Sviestą išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinį, įberiame kakavą bei miltus ir išmaišome. Tešlą dedame į konditerinį švirkštą ir išspaudžiame norimos formos sausainius į skardą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 12 min. Iškeptus sausainius apšlakstome tirpintu šokoladu. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
3 arbatiniai šaukšteliai kakavos (karti)
1 vienetas kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
šiek tiek pieniško šokolado
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinį, įberiame kakavą bei miltus ir išmaišome. Tešlą dedame į konditerinį švirkštą ir išspaudžiame norimos formos sausainius į skardą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 12 min. Iškeptus sausainius apšlakstome tirpintu šokoladu. Skanaus!