Jei neturite laiko, varškės pertrinti nebūtina, tuomet tiesiog varškės kremas bus su nedideliais varškės gabalėliais, bet tai skonio tikrai nesugadina. Iškepusi pyrago tešla yra gana puri ir trapi, tačiau pyragas puikiai išlaiko savo formą, dėl to jį supjaustyti labai paprasta. Pyrago įdarą galite pagardinti džiovintais vaisias, uogomis ar mažais šokolado gabaliukais. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 300 gramų miltai
- 200 gramų sviesto
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kakavos (nesaldžios)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos (saldžios)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- Įdarui:
- 500 gramų varškės (riebios)
- 4 vienetai kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 6 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 valgomieji šaukštai bulvių krakmolas (arba kukurūzų)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstraktas
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 8
REKLAMA