INGREDIENTAI:
- 250 gramų ananasų (konservuoti)
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi)
- 100 gramų margarino (ištirpintas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai likerio (Bailey)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 50 mililitrų ananasų sulčių (nuo konservuotų ananasų)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Įmaišykite margariną, vanilinį cukrų, konservuotų ananasų skystimą, kakavą, kavą, likerį, kepimo miltelius ir miltus.
Pusę tešlos supilkite į paruoštą kepimo formą.
Ant tešlos sudėkite susmulkintus ananasus ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.
Autorius: Brigita
REKLAMA