Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
5 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulienos
1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, sudėkite į indą, pasūdykite, apibarstykite juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite. Į tą patį indą sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus, supilkite vyną ir dar kartą išmaišykite. Indą uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 4 valandoms. Mėsos gabalėlius ir svogūno griežinėlius suverkite ant iešmų ir kepkite virš karštų anglių.