Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį. Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą. Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą. Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min. Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele! Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
2 vienetai morkų
3/4 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulienos šonkaulių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (aštrūs mėsos)
šiek tiek prieskonių (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį. Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą. Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą. Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min. Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele! Skanaus!