• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 3/4 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (aštrūs mėsos)
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
    Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį.
    Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą.
    Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą.
    Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min.
    Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele!
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 3/4 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulienos šonkaulių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (aštrūs mėsos)
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
    Tuomet nupilti vandenį ir užkaisti užpylus švarų vandenį.
    Į puodą įdėti lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos bei prieskonių ir virti apie valandą.
    Keptuvėje pakepinti svogūną, morkas bei česnako skilteles ir viską sudėti į puodą.
    Kubeliais pjaustytas bulves ir ryžius taip pat sudėti į puodą ir viską virti apie 25 min.
    Sriubą galima pagardinti grietine bei petražolės šakele!
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų