• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų silkių (rūkyta)
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 150 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
    Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
    Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
    Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
    Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų silkių (rūkyta)
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 150 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
    Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
    Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
    Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
    Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų