Salotas suplėšyti. Saldžiąją papriką, konservuotus ananasus supjaustyti kubeliais. Alyvuoges perpjauti per pusę. Paruošti salotų užpilą: grietinę sumaišyti su žalumynais ir žuvies prieskoniais. Pasūdyti, suberti maltus citrininius pipirus. Gerai išmaišyti. Sumaišyti visus produktus su majonezu. Salotas papuošti krevetėmis ir žalumynais. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
100 gramų alyvuogių (žalios)
3 ananasų (konservuoti)
šiek tiek juodųjų pipirų (padažui, citrininiai)
0.5 vieneto paprikų
1 sauja salotų
100 gramų krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
100 gramų krabų lazdelių
5 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
šiek tiek prieskonių (padažui, žuvies)
2 valgomieji šaukštai žalumynų (padažui, kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotas suplėšyti. Saldžiąją papriką, konservuotus ananasus supjaustyti kubeliais. Alyvuoges perpjauti per pusę. Paruošti salotų užpilą: grietinę sumaišyti su žalumynais ir žuvies prieskoniais. Pasūdyti, suberti maltus citrininius pipirus. Gerai išmaišyti. Sumaišyti visus produktus su majonezu. Salotas papuošti krevetėmis ir žalumynais. Skanaus.