INGREDIENTAI:
- 1 sauja graikinių riešutų
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas, užpilui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (užpilui)
- 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas, užpilui)
- 1 vienetas obuolių (dideli)
- šiek tiek petražolių (papuošimui)
- 100 gramų vištos filė (arba kalakutienos kumpis)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (užpilui)
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balto vyno, užpilui)
- 200 gramų varškės (grūdėta)
- šiek tiek druskos (užpilui)
- 1 sauja sėklų („Arimex“ mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
Autorius: www.adverum.lt
INGREDIENTAI:
- 1 sauja graikinių riešutų
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas, užpilui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (užpilui)
- 1 arbatinis šaukštelis medaus (skystas, užpilui)
- 1 vienetas obuolių (dideli)
- šiek tiek petražolių (papuošimui)
- 100 gramų vištos filė (arba kalakutienos kumpis)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (užpilui)
- 1 arbatinis šaukštelis acto (balto vyno, užpilui)
- 200 gramų varškės (grūdėta)
- šiek tiek druskos (užpilui)
- 1 sauja sėklų („Arimex“ mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
Autorius: www.adverum.lt
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI