INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 gramų paprikų (saldžioji, raudona)
- 4 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 100 gramų salierų (šaknis)
- 30 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus supjaustyti riekutėmis, lašinukus mažais kubeliais.
Lašinukus ištirpinti keptuvėje, sumažinti ugnį ir sudėti grybus. Apkepinti, pridėti susmulkintas petražoles, išmaišyti, nukelti nuo ugnies, atvėsinti.
Papriką ir saliero šaknį supjaustyti šiaudeliais, permaišyti su aliejumi, juodaisiais pipirais ir druska.
Papriką ir salierus sudėti į lėkštę, ant viršaus sudėti apkepintus ir atvėsintus grybus.
REKLAMA