Avižinius dribsnius, saulėgražas, sezamą ir moliūgų sėklas (kiekvienas sėklas atskirai) pakepiname ant sausos keptuvės. Medų pakaitiname iki virimo ir viską sumaišome. Gerai išmaišytą masę suspaudžiame negiliame plokščiame inde ir atvėsiname. Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės medaus
0.5 stiklinės moliūgų (sėklos)
0.5 stiklinės saulėgrąžų
0.5 stiklinės sezamo sėklų (sėklos)
0.5 stiklinės razinų
2 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižinius dribsnius, saulėgražas, sezamą ir moliūgų sėklas (kiekvienas sėklas atskirai) pakepiname ant sausos keptuvės. Medų pakaitiname iki virimo ir viską sumaišome. Gerai išmaišytą masę suspaudžiame negiliame plokščiame inde ir atvėsiname. Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Skanaus.