Mėsą supjaustyti šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, papriką - šiaudeliais. Sudėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir truputį apkepinti. Sudėti imbierą ir svogūnus. Po 10 min. sudėti paprikas ir sezamus. Troškinimo pabaigoje supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius bei druską. Patiekti šiltą su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Lily
INGREDIENTAI:
1/3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas paprikų
2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
1 vienetas svogūnų
600 gramų jautienos (filė)
100 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti šiaudeliais, svogūną - pusžiedžiais, papriką - šiaudeliais. Sudėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir truputį apkepinti. Sudėti imbierą ir svogūnus. Po 10 min. sudėti paprikas ir sezamus. Troškinimo pabaigoje supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius bei druską. Patiekti šiltą su mėgstamu garnyru. Skanaus.