Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės, sausgyslės, riebalai. Mėsa supjaustoma pailgais plonais gabaliukais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami dalyje riebalų. Likusiuose gerai įkaitintuose riebaluose pakepinama mėsa. Baigiant kepti mėsą, ant jos užpilami svogūnai. Iki rausvumo apkepinta mėsa su svogūnais sudedama į indą, pridedami likusieji priedai ir viskas troškinama. Baigiant troškinti, įpilama grietinės. Bifstrogenas į stalą paduodamas pašildytame dubenyje, pabarsčius kapotomis petražolėmis. Prie jo ypatingai tinka bulvių košė ir marinuoti agurkėliai, galima patiekti ir su virtomis daržovėmis.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
50 gramų svogūnų
600 gramų jautienos
20 gramų miežinių miltų
30 gramų pomidorų padažo ((tyrė))
60 gramų aliejaus
šiek tiek grietinės (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo mėsos nupjaustomos plėvelės, sausgyslės, riebalai. Mėsa supjaustoma pailgais plonais gabaliukais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami dalyje riebalų. Likusiuose gerai įkaitintuose riebaluose pakepinama mėsa. Baigiant kepti mėsą, ant jos užpilami svogūnai. Iki rausvumo apkepinta mėsa su svogūnais sudedama į indą, pridedami likusieji priedai ir viskas troškinama. Baigiant troškinti, įpilama grietinės. Bifstrogenas į stalą paduodamas pašildytame dubenyje, pabarsčius kapotomis petražolėmis. Prie jo ypatingai tinka bulvių košė ir marinuoti agurkėliai, galima patiekti ir su virtomis daržovėmis.