Jautieną padaužyti. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, patepti garstyčiomis. Ant viršaus uždėti kumpio (Panevėžio filė ar pan.) gabaliuką, ant kumpio marinuoto agurko gabaliuką, o aplink jį po kiaušinio skiltelę. Susukti ir sutvirtinti pagaliuku. Pakepinti aliejuje iš pradžių ant stiprios ugnies. Kai apskrus, sumažinti ugnį, uždengti ir patroškinti dar keletą minučių. Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir apkepinti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir sudėti jautienos suktinukus. Troškinti 15 min.
Jautieną padaužyti. Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, patepti garstyčiomis. Ant viršaus uždėti kumpio (Panevėžio filė ar pan.) gabaliuką, ant kumpio marinuoto agurko gabaliuką, o aplink jį po kiaušinio skiltelę. Susukti ir sutvirtinti pagaliuku. Pakepinti aliejuje iš pradžių ant stiprios ugnies. Kai apskrus, sumažinti ugnį, uždengti ir patroškinti dar keletą minučių. Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir apkepinti. Tada sudėti grietinę, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti ir sudėti jautienos suktinukus. Troškinti 15 min.