Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais. Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu. Marinuokite mėsą apie 1-2 paras. Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis. Kepiau ant karštų žarijų.
Autorius: Donata
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai petražolių (šakelės)
20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
4 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo jautienos
1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais. Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu. Marinuokite mėsą apie 1-2 paras. Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis. Kepiau ant karštų žarijų.