• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai petražolių (šakelės)
  • 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo jautienos
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
    Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu.
    Marinuokite mėsą apie 1-2 paras.
    Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis.
    Kepiau ant karštų žarijų.

Autorius: Donata

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai petražolių (šakelės)
  • 20 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo jautienos
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
    Mėsą sumaišykite su smulkintais (2 vnt.) svogūnais, petražolėmis, pipirais, druska ir vynu.
    Marinuokite mėsą apie 1-2 paras.
    Ant iešmų suverkite mėsos kubelius, svogūnų griežinėlius ir pomidorus pakaitomis.
    Kepiau ant karštų žarijų.

Autorius: Donata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų