INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (malti arba švieži-sutrinti, lygus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 vienetai paprikų (saldžioji)
- 600 gramų jautienos
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 vienetas cukinijos
- 0.5 arbatinio šaukštelio peletrūno
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautienos nugarinę supjaustome norimo storio riekėlėmis. Cukiniją supjaustome griežinėliais, o paprikas per pusę ar į keturias dalis - išvalome.
Sumaišome prieskonius.
Mėsą ir daržoves apibarstome SANTA MARIA ir likusių prieskonių mišiniu ir apšlakstome aliejumi.
Marinuojame apie pora valandų.
Ir daržoves, ir mėsą kepame griliuje.
Skanaus!
Autorius: Gintarė
REKLAMA