INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos (česnakinė)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (kapoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 400 gramų jautienos (nugarinė)
- šiek tiek druskos (česnakinė)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname grilį.
Nedideliame dubenyje sumaišome sviestą, kapotus česnakus, citrinos žievelę ir citrinos sultis.
Jautienos nugarinę padaliname į 4 didelius kepsnius.
Kitame dubenyje sumaišome pipirus ir česnakinę druską.
Gautu prieskonių mišiniu įtriname jautienos nugarinės kepsnius.
Kepsnius dedame ant grotelių ir vartant kepame apie 15 min.
Patiekiame su sviesto padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
Autorius: Ieva
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI