• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną nuplauname, nusausiname, supjaustome ir sumalame mėsmale. Virtas bulves nulupame ir sumalame mėsmale. Į sumaltą mėsą dedame maltas bulves, svieste pakepintą svogūną, smulkintas žalias petražoles, įmušame kiaušinį, suberiame smulkintus riešutus, maltus pipirus, pasūdome. Formuojame pailgus kroketukus, apvoliojame miltuose ir kepiname svieste. Patiekiant pašlakstome tirpintu sviestu ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų