Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus. Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais. Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje. Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis. Skanaus.
Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus. Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais. Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje. Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis. Skanaus.