• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų čiobrelių (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 10 gramų rozmarino (marinatui)
  • 2 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 800 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1 vienetas čili pipirų (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
    Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
    Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
    Kepsnius kepiau grilyje.

Autorius: Jurgita R.

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų čiobrelių (marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 10 gramų rozmarino (marinatui)
  • 2 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 800 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1 vienetas čili pipirų (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinau svogūnus, čili, kalendrą, rozmariną.
    Visus marinato ingredientus sumaišiau ir sudėjau ant mėsos.
    Išmaišiau ir dėjau į šaldytuvą 2-3 valandoms.
    Kepsnius kepiau grilyje.

Autorius: Jurgita R.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų