Supjaustykite jautieną į 8 gabaliukus, pamuškite iš abiejų pusių. Kivi vaisius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Į kepimo indą dėkite jautienos gabaliukus. Kiekvieną jautienos gabaliuką apibarstykite druska, ant viršaus uždėkite po kivi griežinėlį, abrikoso puselę ir apibarstykite sūriu. Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
4 vienetai abrikosų
500 gramų jautienos
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite jautieną į 8 gabaliukus, pamuškite iš abiejų pusių. Kivi vaisius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Į kepimo indą dėkite jautienos gabaliukus. Kiekvieną jautienos gabaliuką apibarstykite druska, ant viršaus uždėkite po kivi griežinėlį, abrikoso puselę ir apibarstykite sūriu. Kepkite apie 50 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.