• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 1 stiklinė kalendrų (smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 2 kilogramai jautienos
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
  • 1/4 stiklinės sojos padažo
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
  • 1/3 stiklinės padažo (čili, saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite sojos padažą, medų, sezamų aliejų, susmulkintą česnaką ir imbierą.
    Gautu mišiniu įtrinkite jautienos filė ir palikite 4 val. šaldytuve, kad pasimarinuotų.
    Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
    Išsimarinavusią jautieną nusausinkite ir apkepinkite didelėje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
    Apkeptą jautieną dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
    Tuomet aptepkite jautieną saldaus čili padažo, kalendros, petražolių bei žalumynų mase ir kepkite dar apie 15-20 min.
    Patiekite supjaustę griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
  • 1 stiklinė kalendrų (smulkinta)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
  • 2 kilogramai jautienos
  • 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
  • 1/4 stiklinės sojos padažo
  • šiek tiek žalumynų
  • 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
  • 1/3 stiklinės padažo (čili, saldus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite sojos padažą, medų, sezamų aliejų, susmulkintą česnaką ir imbierą.
    Gautu mišiniu įtrinkite jautienos filė ir palikite 4 val. šaldytuve, kad pasimarinuotų.
    Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
    Išsimarinavusią jautieną nusausinkite ir apkepinkite didelėje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
    Apkeptą jautieną dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
    Tuomet aptepkite jautieną saldaus čili padažo, kalendros, petražolių bei žalumynų mase ir kepkite dar apie 15-20 min.
    Patiekite supjaustę griežinėliais.
    Skanaus.

Autorius: Rosita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų