Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite. Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min. Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite dar apie 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių. Skanaus.
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
5 vienetai gvazdikėlių
500 gramų slyvų (džiovintos)
2 vienetai svogūnų
3 arbatiniai šaukšteliai taukų (riebalų)
1 kilogramas jautienos
2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis acto (skiestas, 3%)
100 mililitrų pomidorų padažo
šiek tiek druskos
0.5 vieneto sultinio (kubelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite ir pakepinkite. Pakepintą mėsą perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų, pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusę kubelio sultinio ir patroškinkite apie 30 min. Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite dar apie 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite apie 15 minučių. Skanaus.