Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!
Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.
Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!
Skanaus!
Autorius: justule
INGREDIENTAI:
300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
3 valgomieji šaukštai majonezo
100 gramų konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!
Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.
Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!