INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištos filė
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 500 gramų grybų (voveraitės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus karštu vandeniu nuplauti ir apkepti įkaitintame aliejuje.
Vištieną supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Apkepti grilyje.
Apkeptą mėsą dėti į lėkštę. Ant mėsytės dėti grybus.
Garnyras:
Į nedidelį puodą užpilkite 1- 1,5 litro vandens. Pagardinkite druska ir užpilkite acto. Palaukite, kol vanduo užvirs.
Į atskirą indą atsargiai įmušti kiaušinį.
Kai vanduo užvirs atsargiai pilkite kiaušinio turinį. Virkite jį ant mažos ugnies 1- 4 min., priklausomai nuo kiaušinio dydžio.
Išimti kiaušinį iš puodo šaukštu ar kiaurasamčiu.
Kiaušinį dėti ant grybų.
Skanaus
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištos filė
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek druskos
- 500 gramų grybų (voveraitės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus karštu vandeniu nuplauti ir apkepti įkaitintame aliejuje.
Vištieną supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Apkepti grilyje.
Apkeptą mėsą dėti į lėkštę. Ant mėsytės dėti grybus.
Garnyras:
Į nedidelį puodą užpilkite 1- 1,5 litro vandens. Pagardinkite druska ir užpilkite acto. Palaukite, kol vanduo užvirs.
Į atskirą indą atsargiai įmušti kiaušinį.
Kai vanduo užvirs atsargiai pilkite kiaušinio turinį. Virkite jį ant mažos ugnies 1- 4 min., priklausomai nuo kiaušinio dydžio.
Išimti kiaušinį iš puodo šaukštu ar kiaurasamčiu.
Kiaušinį dėti ant grybų.
Skanaus
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI