• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas anyžių (žvaigždutės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 2 vienetai imbierų (griežinėliai)
  • 3 vienetai kardamono (ankštys)
  • šiek tiek medaus (arba klevų sirupas (pasaldinimui))
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kardamoną, imbierą, cinamono lazdeles ir anyžių žvaigždutes.
    Mišinį užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar keletą minučių, kol vanduo taps gardus (t. y. įgaus prieskonių skonį).
    Supilkite pieną, sudėkite arbatžoles ir virkite apie 3-5 minutes, tada išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti 2 minutes.
    Per ploną sietelį supilkite arbatą į puodelius, pasaldinkite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas anyžių (žvaigždutės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 2 vienetai imbierų (griežinėliai)
  • 3 vienetai kardamono (ankštys)
  • šiek tiek medaus (arba klevų sirupas (pasaldinimui))
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 3/4 stiklinės vandens
  • 1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kardamoną, imbierą, cinamono lazdeles ir anyžių žvaigždutes.
    Mišinį užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar keletą minučių, kol vanduo taps gardus (t. y. įgaus prieskonių skonį).
    Supilkite pieną, sudėkite arbatžoles ir virkite apie 3-5 minutes, tada išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti 2 minutes.
    Per ploną sietelį supilkite arbatą į puodelius, pasaldinkite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų