Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname. Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius. Pamaišome. Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Išminkytą tešlą iškočiojame. Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
40 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
200 gramų medaus
1 arbatinis šaukštelis muskato
2 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname. Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius. Pamaišome. Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Išminkytą tešlą iškočiojame. Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min. Skanaus!