• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4.5 stiklinės miltai
  • 500 mililitrų rūgpienio
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 300 gramų sūris (mocarela)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4.5 stiklinės miltai
  • 500 mililitrų rūgpienio
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 valgomasis šaukštas acto
  • 300 gramų sūris (mocarela)
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Soą nugesiname actu, sumaišome su rūgpieniu, suberiame miltus ir suformuojame tešlą. Jei tešla labai lipni, galima įpilti porą šaukštų aliejaus. Suformuojame nedidelius gabaliukus.
  2. Gabaliukus iškočiojame. Sūrį sumaišome su kiaušiniais, pagardiname druska, pipirais. Ant tešlos dedame sūrio ir kiaušinių mišinį, suformuojame laivelius.
  3. Kepame 220°C temp. orkaitėje apie 15 min.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų