• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek paprikų (baltosios)
  • šiek tiek šalavijų (lapeliai)
  • šiek tiek kiaulės faršo
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aukščiau pateikt ko reiks įdarytoms paprikoms.

    Daržovių padažui reiks:

    * morkos
    * paprikos
    * saliero stiebų
    * pomidorų
    * cukinijos
    * česnako
    * svogūno
    * chili
    * pomidorų tyrės
    * druskos
    * cukraus
    * pipirų
    * aliejaus kepimui

    Paprikas nuplauname, nupjauname kepureles, išvalome nuo sėklidžių. Faršą sumaišome su tarkuotomis morkomis, išspaudžiame kelias skilteles česnako, įmušame kiaušinį, suberiame smulkintus šalavijo lapelius, įberiame druskos bei pipirų. Gerai viską sumaišome. Galima daryti įdarą tokį kaip kotletams, galima įdėti piene mirkytą batono riekelę ar į faršą įmaišyti varškės.

    Paruoštą faršą sudedame į paprikas. Prikimštas paprikas dedame į puodą, užpilame nedideliu kiekiu vandens ir troškiname. Galima paprikas dėti į garpuodį arba sudėti į skardelę ir įkišti į orkaitę, bus dar skaniau, nes pparikų paviršius apskrus. Jei norite gražiai pateikti paprikas galite kartu įdėti troškintis ir kepurėles ;)

    Kol troškinasi paprikos pasiruošiame padažą.

    Daržoves susipjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje ant šlakelio aliejaus pagal kietumą, taigi pirmiausiai sudedame morkas, kiek vėliau saliero stiebus, paprikas, svogūną, cukiniją, chili bei pomidorus be sėklidžių. Užpilame pomidorų tyre, įberiame druskos, cukraus bei pipirų, galima pagardinti šviežiu baziliku ar raudonėliu.

    Skanaus!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek paprikų (baltosios)
  • šiek tiek šalavijų (lapeliai)
  • šiek tiek kiaulės faršo
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aukščiau pateikt ko reiks įdarytoms paprikoms.

    Daržovių padažui reiks:

    * morkos
    * paprikos
    * saliero stiebų
    * pomidorų
    * cukinijos
    * česnako
    * svogūno
    * chili
    * pomidorų tyrės
    * druskos
    * cukraus
    * pipirų
    * aliejaus kepimui

    Paprikas nuplauname, nupjauname kepureles, išvalome nuo sėklidžių. Faršą sumaišome su tarkuotomis morkomis, išspaudžiame kelias skilteles česnako, įmušame kiaušinį, suberiame smulkintus šalavijo lapelius, įberiame druskos bei pipirų. Gerai viską sumaišome. Galima daryti įdarą tokį kaip kotletams, galima įdėti piene mirkytą batono riekelę ar į faršą įmaišyti varškės.

    Paruoštą faršą sudedame į paprikas. Prikimštas paprikas dedame į puodą, užpilame nedideliu kiekiu vandens ir troškiname. Galima paprikas dėti į garpuodį arba sudėti į skardelę ir įkišti į orkaitę, bus dar skaniau, nes pparikų paviršius apskrus. Jei norite gražiai pateikti paprikas galite kartu įdėti troškintis ir kepurėles ;)

    Kol troškinasi paprikos pasiruošiame padažą.

    Daržoves susipjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje ant šlakelio aliejaus pagal kietumą, taigi pirmiausiai sudedame morkas, kiek vėliau saliero stiebus, paprikas, svogūną, cukiniją, chili bei pomidorus be sėklidžių. Užpilame pomidorų tyre, įberiame druskos, cukraus bei pipirų, galima pagardinti šviežiu baziliku ar raudonėliu.

    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų