Cukinijas perpjauname išilgai per pusę. Išskaptuojame sėklas. Morkas ir svogūnus susmulkiname ir pakepiname keptuvėje 5 minutes. Po to sudedame grybus ir pakepiname dar 2-3 minutes. Viską sumaišome su majonezu, prieskoniais ir sudedame į cukinijų puseles. Apibarstome viršų tarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Autorius: Violeta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai majonezo
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
2 vienetai cukinijos (jauna)
100 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinijas perpjauname išilgai per pusę. Išskaptuojame sėklas. Morkas ir svogūnus susmulkiname ir pakepiname keptuvėje 5 minutes. Po to sudedame grybus ir pakepiname dar 2-3 minutes. Viską sumaišome su majonezu, prieskoniais ir sudedame į cukinijų puseles. Apibarstome viršų tarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.