1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
3 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
20 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses. Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti. Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (marinuoti)
4 vienetai bulvių (nedidelės)
1 vienetas česnakų (mažas)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
1 vienetas paprikų (maža, marinuota (arba ne), raudonoji)
4 arbatiniai šaukšteliai majonezo
3 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
20 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses. Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais. Viską išmaišyti. Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!