Išvirti kiaušinius (8-10 min), išvirus atvėsinti po šaltu vandeniu, nulupti lukštą, visus kiaušinius perpjauti per pusę ir išimtus trynius susmulkinti, susmulkinus sumaišyti su pieniškomis dešrelėmis (pjaustytomis kubeliais) (tinka ir pieniška dešra). Taip pat galima įdėti svogūnų ir visą masę sumaišyti su majonezu. Jei dešrelės sūresnės, druskos nereikia. Paskui įdaras dedamas į virtus, perpjautus kiaušinius. Lėkštė puošiama daržovėmis arba žalumynais. Kiek kiaušinių ir kitų produktų reikia priklauso kiek norite pasigaminti. Skanaus!
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
2 česnakų
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai dešrelių (pieniškos)
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti kiaušinius (8-10 min), išvirus atvėsinti po šaltu vandeniu, nulupti lukštą, visus kiaušinius perpjauti per pusę ir išimtus trynius susmulkinti, susmulkinus sumaišyti su pieniškomis dešrelėmis (pjaustytomis kubeliais) (tinka ir pieniška dešra). Taip pat galima įdėti svogūnų ir visą masę sumaišyti su majonezu. Jei dešrelės sūresnės, druskos nereikia. Paskui įdaras dedamas į virtus, perpjautus kiaušinius. Lėkštė puošiama daržovėmis arba žalumynais. Kiek kiaušinių ir kitų produktų reikia priklauso kiek norite pasigaminti. Skanaus!