• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 600 gramų aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.

    Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.

    Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų