INGREDIENTAI:
- šiek tiek taukų (riebalų)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.
Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.
Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.
REKLAMA