• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kukurūzų (burbuolės)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas moliūgų (dideli)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai persikų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai papajų
  • 1 vienetas raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite moliūgą, nupjaukite jo viršų, išvalykite sėklas bei didžiąją dalį minkštimo, ištepkite pienu bei sviestu ir kepkite apie 1 val. 200 laipsnių temperatūroje.
    Kol kepa moliūgas pasiruoškite įdarą.
    Įkaitinkite dideliame puode šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame susmulkintą svogūną, česnaką, kubeliais susmulkintą mėsą ir viską paskaninti prieskoniais.
    Mėsai apkepus įpilkite vieną stiklinę vandens ir patroškinkite apie 20 minučių.
    Sudėkite nuskustas bei susmulkints bulves, morkas ir pavirkite apie 5 minutes.
    Tuomet sudėkite susmulkintus pomidorus, papają, papriką, pipirą, persikus bei kukurūzų grūdelius.
    Puodą uždenkite ir troškinkite virš vidutinės ugnies, kol visos daržovės suminkštėja.
    Gautą troškinį paskaninkite prieskoniais ir sudėkite į pakeptą moliūgą.
    Kepkite įdarytą moliūgą apie 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kukurūzų (burbuolės)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas moliūgų (dideli)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai persikų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulienos kumpio
  • 500 gramų jaučio kumpio
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai papajų
  • 1 vienetas raudonųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite moliūgą, nupjaukite jo viršų, išvalykite sėklas bei didžiąją dalį minkštimo, ištepkite pienu bei sviestu ir kepkite apie 1 val. 200 laipsnių temperatūroje.
    Kol kepa moliūgas pasiruoškite įdarą.
    Įkaitinkite dideliame puode šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame susmulkintą svogūną, česnaką, kubeliais susmulkintą mėsą ir viską paskaninti prieskoniais.
    Mėsai apkepus įpilkite vieną stiklinę vandens ir patroškinkite apie 20 minučių.
    Sudėkite nuskustas bei susmulkints bulves, morkas ir pavirkite apie 5 minutes.
    Tuomet sudėkite susmulkintus pomidorus, papają, papriką, pipirą, persikus bei kukurūzų grūdelius.
    Puodą uždenkite ir troškinkite virš vidutinės ugnies, kol visos daržovės suminkštėja.
    Gautą troškinį paskaninkite prieskoniais ir sudėkite į pakeptą moliūgą.
    Kepkite įdarytą moliūgą apie 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekite šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų