Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius. Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį. Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko. Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min. Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
50 gramų paprikų (konservuota)
300 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kepsnių)
50 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
4 porcijos
Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius. Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį. Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko. Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min. Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...