• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai baklažanų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 200 gramų pieno (tarkuotas)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui (nors labai skanu ir be jo): aš naudoju kelis šaukštus pomidorų padažo, kelis grietinės ir šaukštą majonezo, bei susmulkinto česnako.

    Išskobiame baklažanus, pasūdome, papiriname ir ištriname česnaku. Tuomet susmulkiname svogūnus, pievagrybius bei išimtą baklažano minkštimą. Pakepiname svogūnus, tada dedame pievagrybius (tiesa pievagrybius, ypatingai skubinančioms šeimininkėms, patarčiau prieš dedant į keptuvę apvirti bent 15 minučių, taip greičiau apkeps) ir susmulkintą baklažano minkštimą. Atskiroje keptuvėje pakepiname šoninę. Tada viską dedame į vieną indą, sumaišome, įberiame truputėlį vegetos ir dedame į baklažano "laivelius". Įdarytus baklažanus dedame į skardą su folija ir trupučiu aliejaus ir "šauname" į įkaitintą orkaitę, kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Po to apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į orkaitę dar 5 minutėms, kols sūris gražiai išsilydo. Papuošimui ir skoniui pagerinti pabarstykite žalumynais. Skanaus!!!

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai baklažanų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 200 gramų pievagrybių
  • 200 gramų pieno (tarkuotas)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui (nors labai skanu ir be jo): aš naudoju kelis šaukštus pomidorų padažo, kelis grietinės ir šaukštą majonezo, bei susmulkinto česnako.

    Išskobiame baklažanus, pasūdome, papiriname ir ištriname česnaku. Tuomet susmulkiname svogūnus, pievagrybius bei išimtą baklažano minkštimą. Pakepiname svogūnus, tada dedame pievagrybius (tiesa pievagrybius, ypatingai skubinančioms šeimininkėms, patarčiau prieš dedant į keptuvę apvirti bent 15 minučių, taip greičiau apkeps) ir susmulkintą baklažano minkštimą. Atskiroje keptuvėje pakepiname šoninę. Tada viską dedame į vieną indą, sumaišome, įberiame truputėlį vegetos ir dedame į baklažano "laivelius". Įdarytus baklažanus dedame į skardą su folija ir trupučiu aliejaus ir "šauname" į įkaitintą orkaitę, kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Po to apibarstome tarkuotu sūriu ir kišame į orkaitę dar 5 minutėms, kols sūris gražiai išsilydo. Papuošimui ir skoniui pagerinti pabarstykite žalumynais. Skanaus!!!

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų