Pirmiausia vištienos krūtinėlę padalyti į dvi dalis ir padaryti įpjovą įdarui. Vištieną ištrinti turimais prieskoniais. Sutarkavus pusę svogūno, jo sultimis apšlakstyti paukštieną. Sutarkavus česnaką, sumaišyti jį su baziliku bei majonezu, gautu padažu kruopščiai ištrinti vištieną ir palikti marinuotis 2 val. Įdarui išmirkytus bei nuplautus džiovintus grybus smulkiai supjaustyt, nulupti bei smulkiai supjaustyti pievagrybius, bei likusią pusę svogūno ir viską kepti su grietinėle, kol viskas suminkštės ir atsiras sulčių (nepamiršti masės pagardinti druska, pagal skonį). Gauta mase įdaryti paukštienos krūtinėlę, ir apibarstyti lydytu sūriu. Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min., kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstamomis salotomis ar kitu pagardu. Skanaus.
Pirmiausia vištienos krūtinėlę padalyti į dvi dalis ir padaryti įpjovą įdarui. Vištieną ištrinti turimais prieskoniais. Sutarkavus pusę svogūno, jo sultimis apšlakstyti paukštieną. Sutarkavus česnaką, sumaišyti jį su baziliku bei majonezu, gautu padažu kruopščiai ištrinti vištieną ir palikti marinuotis 2 val. Įdarui išmirkytus bei nuplautus džiovintus grybus smulkiai supjaustyt, nulupti bei smulkiai supjaustyti pievagrybius, bei likusią pusę svogūno ir viską kepti su grietinėle, kol viskas suminkštės ir atsiras sulčių (nepamiršti masės pagardinti druska, pagal skonį). Gauta mase įdaryti paukštienos krūtinėlę, ir apibarstyti lydytu sūriu. Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min., kol gražiai apskrus. Patiekti su mėgstamomis salotomis ar kitu pagardu. Skanaus.