• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai bulvių
  • 3 vienetai obuolių
  • 150 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek juodos duonos
  • 1 kilogramas kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa, atpjovus šonkaulius, apibarstoma pipirais su druska. Kubeliais supjaustyti obuoliai, išmirkytos, nuplautos slyvos be kauliukų sudedama tarp mėsos ir šonkaulių į susidariusį plyšį ir užsiuvama, įdaryta šoninė apkepinama riebaluose, užpilama vandeniu ir troškinama. Baigiant troškinti į padažą įberiama miltų. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų