Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek mairūnų
šiek tiek morkų
šiek tiek kiaulienos
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek vištos faršo
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!