INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai graikinių riešutų
- 6 vienetai gvazdikėlių
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (džiovinta, malta)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas vištiena
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 2 saujos žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą supjaustyti, 15 minučių apkepinti svieste, perdėti į troškintuvą.
Pridėti žiedais supjaustytus svogūnus, susmulkintus žalumynus, sugrūstus riešutus, supilti vyną, neuždengus troškinti 20 minučių.
Prieš pabaigą įberti sutrintus gvazdikėlius, imbierą, papriką, druskos pagal skonį.
REKLAMA