• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino (arba sviestas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 180 ml)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.

    Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.

    Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.

Autorius: Verutė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino (arba sviestas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 180 ml)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.

    Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.

    Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.

Autorius: Verutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų