• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai dešrelių (kaimiška)
  • 2 litrai vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 150 gramų grybų (šampinjonai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užviriname ir verdame 10 min. Grybus permalame per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min., jei reikia pagardinam druska, įdedam grietinės. Skanaus

Autorius: pijokas nr2

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai dešrelių (kaimiška)
  • 2 litrai vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 150 gramų grybų (šampinjonai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užviriname ir verdame 10 min. Grybus permalame per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min., jei reikia pagardinam druska, įdedam grietinės. Skanaus

Autorius: pijokas nr2

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų