Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užviriname ir verdame 10 min. Grybus permalame per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min., jei reikia pagardinam druska, įdedam grietinės. Skanaus
Autorius: pijokas nr2
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (virtos)
2 vienetai morkų
2 vienetai dešrelių (kaimiška)
2 litrai vandens
1 valgomasis šaukštas sviesto
150 gramų grybų (šampinjonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojam per bulvinę tarką ir sudedame į sultinį, užviriname ir verdame 10 min. Grybus permalame per mėsmalę ir pakepiname ant sviesto. Bulves, dešrelę, supjaustom gabaliukais. Į puodą dedame grybus, bulves, dešrelės gabaliukus. Paverdame apie 5 min., jei reikia pagardinam druska, įdedam grietinės. Skanaus