Šviežius arba džiovintus (300 g) grybus išvirti pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kepintais svogūnais, pabarstyti pipirų ir druskos, sudėti sviestą ir džiūvėsėlius. Truputį įpilti grybų sultinio. Tešla turi būti tiršta. Ištepti kepimo formą riebalais, džiūvėsėliais ir iškepti. Valgyti su mėgstamu padažu.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
10 vienetų svogūnų
2 stiklinės džiūvesėlių
200 gramų sviesto
800 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežius arba džiovintus (300 g) grybus išvirti pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kepintais svogūnais, pabarstyti pipirų ir druskos, sudėti sviestą ir džiūvėsėlius. Truputį įpilti grybų sultinio. Tešla turi būti tiršta. Ištepti kepimo formą riebalais, džiūvėsėliais ir iškepti. Valgyti su mėgstamu padažu.