• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai grybų
  • 2 kilogramai kopūstų (švieži)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 1/5 litro aliejaus
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (malti, juodieji)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai grybų
  • 2 kilogramai kopūstų (švieži)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 0.5 litro pomidorų padažo
  • 1/5 litro aliejaus
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (malti, juodieji)
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus išvirti. Supjaustytus kopūstus patroškinti su šlakeliu aliejau. Morkas nuskusti, sutarkuoti ir kartu su supjaustytais svogūnais bei grybais pakepinti vienoje keptuvėje ant aliejaus.
  2. Tada visas daržoves sudėti į puodą, užpilti pomidorų padažu, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską išmaišyti ir pavirti ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
  3. Tada masę sudėti į stiklainius, uždengti dangteliais ir puode pasterizuoti 25 minutes. Sandariai uždaryti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.
    Geriausia laikyti šaldytuve arba kitoje šaltoje vietoje.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų