Biriai išvirti ryžius ir atvėsinti. Svogūną ir morką nulupti ir supjaustyti juostelėmis, jas berti į karštą aliejų ir pakepinti. Tada dėti smulkintus grybus ir kepti kol jie bus paruošti. Grybų kepinį atvėsinti, tuomet berti ryžius ir dėti šiaudeliais supjaustytą agurką. Skaninti majonezu ir išmaišyti. Prieš tiekdami, ant salotų užbarstykite sutarkuotą kiaušinį ir papuoškite žalumynais.
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (rauginti)
1 vienetas morkų
200 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (virti)
2 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek žalumynų
200 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biriai išvirti ryžius ir atvėsinti. Svogūną ir morką nulupti ir supjaustyti juostelėmis, jas berti į karštą aliejų ir pakepinti. Tada dėti smulkintus grybus ir kepti kol jie bus paruošti. Grybų kepinį atvėsinti, tuomet berti ryžius ir dėti šiaudeliais supjaustytą agurką. Skaninti majonezu ir išmaišyti. Prieš tiekdami, ant salotų užbarstykite sutarkuotą kiaušinį ir papuoškite žalumynais.