Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus. Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite. Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės. Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų. Skanaus!
Autorius: Nijolė
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas juodos duonos (riekė)
1 stiklinė raudonojo vyno
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
1 stiklinė sultinio
šiek tiek žalumynų
60 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus. Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite. Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės. Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų. Skanaus!