• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas juodos duonos (riekė)
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek žalumynų
  • 60 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus.
    Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite.
    Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės.
    Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas juodos duonos (riekė)
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek žalumynų
  • 60 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išlydykite sviestą, sudėkite į jį susmulkintus grybus, pomidorus bei žalumynus.
    Į gautą masę suberkite susmulkintą juodos duonos riekę, supilkite vyną bei sultinį ir viską išmaišykite.
    Maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės.
    Šią masę pertrinkite per sietelį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Patiekite šilta prie mėsos patiekalų.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų